Valitse sivu

Mitä?

KeksintöKeskus on Keksintösäätiön täysin omistama yritys, joka on perustettu kehittämään ja tuottamaan konkreettisia palveluita idea-keksintö-innovaatioalalle, täydentäen ja yhdistäen jo olemassa olevia yhteiskunnallisia ja yksityisiä palveluita.
Palvelut suuntautuu pääsääntöiseisesti innovaatioketjun alkupäähän ja alkuvaiheisiin, sekä keksintö/innovaatioalan koulutuksiin.
Emme ole sitoutuneita mihinkään puolueeseen tai yksityisiin yrityksiin.

—–
Palvelumme n:o 1

Keksijä- ja keksintösparrausta.

Minne mennä keksinnön kanssa? Mitä tehdä idealle? Mitkä ovat kaikki etenemismahdollisuudet? Miten kohdata Bisnes?
Milloin patentoin? Mistä sopimusapua? Mitä mikäkin maksaa?

—–
Palvelumme n:o 2

Voit tilata meidät pitämään tiukan luentopaketin ja koulutuksen siitä, miten ideasta tehdään keksintö, ja keksinnöstä tuottavaa työtä. Paketti sisältää myös henkilö/yrityskohtaista luottamuksellista neuvontaa. Tämä on täyttä rautaa ja konkreettista kokemusta keksintöalalta, eikä ympäripyöreitä konsulttipuheita. Antaa varmasti jokaiselle innovaatioalan parissa työskentelevälle, ammattilaisillekin, uusia näkemyksiä ja työkaluja.
Paketti sopii erinomaisesti mm. esim. Kuntien yritys- ja elinkeinopalveluihin, jossa innovatiiviset ihmiset ja pienyritykset saavat todella konkreettista neuvontaa ja sparrausta hyvin laajasti, sekä myös keksijä/innovaatioryhmille.